Segona visualització dels videos defensa a classe.



Bon dia UniversiLovers!

Un dia més a classe, continuem veient els vídeos dels nostres companys.

El primer vídeo ha sigut de l'equip 1: volien treballar els valors mitjançant parts de pel·lícules Disney a través de codis QR i la realitat augmentada amb la app "Metaverse".

El segon vídeo, de l'equip 9: Tractava de l'historia d'una xiqueta que volia estudiar i els seus pares li deien que no servia per a res, i va trobar la biblioteca virtual, on hi havien moltes llibres, i en 3 idiomes diferents, també hi havien rondalles, i jocs de paraules. A més, tenien activitats amb realitat augmentada mitjançant uns codis QR i recomanacions de aplicacions per a jugar i llegir.

El tercer vídeo va ser de l'equip 2: tracta el problema d'una xiqueta que no sap combinar colors i amb la PDI i el llibre digital de "COLORES" sap com fer-ho, després els xiquets de eixa classe tenen que pintar un mural amb la realitat virtual.

El quart vídeo va ser del nostre equip, L' EQUIP 8, i com m'agrada molt i estic molt il·lusionada, vos posaré un altra entrada del nostre vídeo, parlaré d'ell, us explicaré de que tracta i tindreu el link per a poder ver-ho 😁 

Equip 4: aquest vídeo tractava de que els xiquets tenien que fer uns dibuixos, i després es posarien en un museu de realitat augmentada.

I per últim el vídeo de l'equip 6: han volgut treballar la diversitat de families, i han empleat la tècnica Stop Motion per a treballar en equip.

I bé, fins ací les presentacions del vídeos, ja hem terminat oficialment totes les pràctiques i treballs. Espere que us haja agradat llegir de que tractava al seu vídeo cada equip, perquè hi han apps i coses molt interessants.

Adeu amics!


Comentaris