Treballant en el nostre Projecte TIC.

 



Hola UniversiLovers!

Aquesta setmana encara continuem treballant amb el marc teòric del nostre treball. Jorge ens va dir que per a presentar el Projecte TIC teniem que fer un vídeo exposant les nostres idees, amb una duració mínima de 5 minuts i, i de màxima 10 minuts. Doncs ara mateix el meu equip i jo estem pensant en idees per a fer el vídeo original i divertit, per a que no siga massa avorrit. Estem pensant en com fer els racons, com decorar-ho tot.

D'altra banda, a classe, Jorge ens ha creat sales de treball per a que d'aquesta manera continuarem avançant amb el desenvolupament del nostre projecte. Jorge anava visitant cada sala de treball per a resolver les dubtes que tenia cada grup de treball, però com som molts grups no va donar temps per a que pasara per totes les sales. A més, ens va dir que per a la pròxima setmana tenim que entregar un document amb el marc teòric. 

Estic molt motivada amb aquest treball la veritat, perquè és una pràctica molt diferent i que té molt de treball, però que en un futur ens ajudarà a nosaltres com docents a solucionar problemes i necessitats educatives amb les TIC.

Adeu amics!

Comentaris