Projecte TIC. Donant-li solució a un problema educatiu mitjançant l'ús de les TIC.

Hola UniversiLovers!

Després de treballar tant en les WebQuest, toca començar una altra aventura. El projecte TIC.

Ha llegat l'hora de posar-nos a pensar en aquest projecte, tenim que buscar alguns problemes actuals de l'educació a classe i intentar resolver-los mitjançant l'ús de les TIC. No és una tarea fàcil, ja que problemes hi ha molts, i no som professionalment experts per a poder solucionar-los, però si que podem intentar pensar solucions que potser funcionarien a clase. 

Vaig buscar informació sobre alguns problemes d'actualitat en les aules d'infantil i m'agradaria exposar un en concret, perquè m'ha cridat molt l'atenció, ja que és molt comú a simple vista, però no es treballa bé

No tots els xiquets tenen el mateix nivell de desenvolupament, cada xiquet va al seu ritme, i açò es una cosa que sempre tenim que tener en compte a l'hora de treballar a clase. 

Falta d'autonomia: és un problema molt habitual que a clase trobem alguns xiquets que no tenen la suficient autonomia, per exemple: no saben anar al bany, ni posar-se les sabates, tampoc saben menjar sols ni vestir-se... I es que és un problema a més de falta d'autonomia, de clase, perquè a clase hi ha un horari determinat, a X hora pots anar al bany, a X hora pots menjar, i açò es difícil de treballar amb aquests alumnes, ja que acaben desmotivats perquè no poden aprendre tranquil·lament.

Us aniré donant més informació sobre el nostre projecte TIC quan comencem amb ell.

Adeu!



Comentaris