Tercer i últim dia d'exposicions WebQuest! La nostra WebQuest!


Bon dia UniversiLovers!

Ha llegat el moment més esperat, el día en el que exposem la nostra WebQuest. Quina il·lusió teniem, ha sigut una molt bona exposició, a la gent de la classe li ha agradat molt, i al professor també.

Abans, vaig a explicar-vos les altres exposicions dels altres grups.

Grup 10: https://sites.google.com/view/seguretat-viaria/introducci%C3%B3  Aquesta WebQuest té la finalitat d'ensenyar els xiquets tot el relacionat amb la seguretat viària✋, les normes i la importància de cumplir-les, les senyals… És perfecte que els xiquets aprenguin aquestes coses de la vida diaria d'una manera divertida, entretinguda i amb activitats.

Grup 4: https://sites.google.com/d/1IBYY0ifyf4QyGrFHhaGALMbM5qRJTgK1/p/17NJdbJr7jDA977QzpuaQkgU811feiw0U/edit Ací els xiquets descobriran molta informació sobre els animals que viuen als oceans💦, i a més, hi ha moltes activitats divertides, i endevinalles per a veure si els xiquets encerten l'animal.

Grup 8: https://sites.google.com/view/descobrint-els-animals/introducci%C3%B3 ta. I per últim, la nostra WebQuest! Per fi la teniu ací, és una meravella. Tenia moltes ganes d'ensenyar-la, estic molt orgullosa d'ella i del treball que han fet els meus companys de grup i jo. "Descobrint els animals" és una WebQuest on els xiquets podran endinsar-se en el món dels animals i la fauna salvatge, descobrir informació dels tipus d'animals, classificar-los i jugar d'una manera divertida. A més, hi ha videos explicatius i molt interessants fet per nosaltres mateixos, amb els quals us ajudarem pel vostre camí en aquesta WebQuest😻🙈.

I açò es tot, espere que us hagen agradat totes les WebQuest, i especialment la nostra, que té molt de treball darrere, i la resta també. Ha sigut un plaer fer aquesta pràctica tan interessant.

Adeu amics!

Comentaris