WebQuest, què és?

 Hola UniversiLovers! 

Alguna vegada us han parlat del que és una WebQuest? Segurament no, pot ser si, però a la majoria no, i es que a mi tampoc m'havien parlat fins l'altre día a classe, ¡i quin descobriment més meravellós!.

Bé, una WebQuest és una página web, un model d'ensenyança-aprenentatge virtual interactiu, una activitat reflexiva estructurada creada pels docents, que es centra en explicar una tarea atractiva per als alumnes mitjançant recursos disponibles a la red, aquests recursos han sigut escollits prèviament pel professorat, per així evitar la perduda de temps en intentar trobar X informació en internet per part de l'alumnat. D'aquesta manera, l'alumnat evitarà eixos obstacles i d'altra banda obtindrà l'informació, recursos i habilitats/estratègies per aprende, a més d'interactuar ells mateixos amb la web, fent treballs, presentacions, documents...

A que és interessant? Tant de bo els meus professors d'anys anteriors ho hagessin aplicat en classe, m'hauria ajudat molt.

Però el més important es que tenim que fer nosaltres la nostra WebQuest, ¡quina locura! tinc moltes ganes de començar aquesta pràctica tan divertida i interessant. 

Us deixe davall un vídeo de WebQuest, segur que us agrada ;)

Adeu amics!

 

oskaru2013. [oskaru2013]. (2013). WEBQUEST: Un modelo de enseñanza -- aprendizaje virtual interactivo [Archivo de vídeo] Recuperado de: https://youtu.be/72ZAZk0l9Pw 




Comentaris