M-learning, B-learning i E-learning

Hola UniversiLovers!

Tinc nova informació per a vosaltres, o més ben dit, nous conceptes que segur que us serveixen.

Us vol parlar del M-learning, B-learning i E-learning. Són 3 conceptes pareguts, pero molt diferents. El M-learning (mobile-learning) és un aprenentatge electrònic (de manera virtual) que es fa des de dispositius mòbils; el B-learning (blended-learning) és una combinació entre l'educació presencial amb professors a l'aula i l'educació online mitjançant cursos en internet; i el e-learning és un sistema d'ensenyança-aprenentatge mitjançant únicament Internet, per a que l'alumnat tinga una formació completa a distancia.

Si encara no us ha quedat clar, us dic que el E-learning s'usa només mitjans electrònics no presencials, el B-learning usa modalitat presencial i mitjans electrònics no presencials i el M-learning usa modalitat electrònica però només dispositius mòbils.

Qué us ha paregut aquesta nova informació? A mi m'ha agradat molt, estic descobrint un món totalment diferent.

Bé, això es tot, sota us deixe un vídeo per si voleu informar-vos més sobre la WebQuest i el M-learning, B-learning i E-learning. 

Adeu amics meus!

De Juanita, L. [Lorenzo De Juanita]. (2017). B-Learning E-Learning M-Learning (Enrique Alonso) [Archivo de vídeo] Recuperado de: https://youtu.be/kyVyzRAhrZ4 

Comentaris